Byggföretag i Täby som kan hjälpa dig på flera olika sätt

Oavsett vad inom bygg det är du behöver hjälp med finns vi här för att hjälpa dig. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Totalentreprenad med kompletta lösningar

Vi är ett byggföretag som kan förse dig med totalentreprenad med kompletta lösningar. Det betyder att du bara behöver ha med oss att göra under byggprojektets gång istället för flera olika byggfirmor. Vår totalentreprenad kan inkludera allt från rörmokare till elektriker.

services_icon1

Renoveringar

Har du ett slitet gammalt hus eller liknande som behöver renoveras? Då är också det något vi kan hjälpa dig med. Med vår hjälp kan även den allra mest slitna byggnaden inom kort se ut som ny igen.

 

 

services_icon1.png

Om- och tillbyggnader

Vill du bygga om eller till något där hemma eller i din fastighet? Då behöver du bara vända dig till oss så fixar vi det. När det gäller ombyggnader kan det till exempel handla om ombyggnad av ditt vardagsrum eller ditt badrum om det rör sig om en bostad, eller trapphuset om det rör sig om en fastighet. Tillbyggnader kan handla om allt från balkonger till uteplatser.

services_icon1

ROT-jobb

ROT är en förkortning av "renovering, ombyggnad, tillbyggnad." Det syftar på det faktum att du som är privatperson kan få en del av arbetskostnaden betald när du anlitar en byggfirma som oss.